Liselotte Boon

Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Counceling

Bachbloesem- remedies

Voor volwassenen, kinderen en dieren

Bachbloesemremedies is ontdekt in de jaren 30 van de vorige eeuw door Edward Bach (1886-1936). Edward Bach was o.a. regulier arts en homeopaat. Hij ontdekte dat de kwaliteiten van bepaalde soorten bloemen harmonie kunnen brengen in de menselijke geest. De krachten van deze bloemen en planten kunnen negatieve gesteldheid deblokkeren.


Disharmonie, vage klachten en ziektes


​Zijn visie was dat als een mens zich niet gelukkig voelt, na enige tijd een ziektebeeld kan ontstaan. De vele gemoedstoestanden waardoor je niet lekker in je kan vel zitten, komen voort uit verschillende oorzaken. Een gevolg van deze disharmonie is dat aandoeningen zoals eczeem, hoofdpijn, maagpijn, ontstekingen, pijnen, etc. ontstaan zonder duidelijke oorzaak. In een later stadium kunnen echte ziektes ontstaan.

38 Bachremedies


Door de oorzaak, het gebrek aan levensgeluk, aan te pakken treedt genezing van het lichaam op. Edward Bach heeft 38 Bach remedies gemaakt die op een specifieke gemoedstoestand werkzaam zijn. Gemoedstoestanden die aangepakt kunnen worden zijn bijvoorbeeld zorgen, paniek, irritatie, verdriet en onzekerheid. Ook vermoeidheid, pessimisme en ongeduld zijn zo te verhelpen.


Wat gebeurt er tijdens dit consult?


Dit is een kort vraagconsult om je hulpvraag te belichten. Naar aanleiding van het gesprek stel ik een flesje Bachbloesemremedies specifiek voor jou, je kind of dier samen. Je krijgt het flesje direct mee naar huis.

Kom je voor een ander consult? Ook dan kan ik een Bachflesje voor je maken. De kosten (€5,-) komen dan bij de consultkosten.


Maak een afspraak met Liselotte

In mijn praktijk begeleid ik jou op lichamelijk, psychisch en energetisch gebied.

Hulp durven vragen maakt jou tot een krachtig mens!

Samen kijken we wat jij nodig hebt.


06-23796798

Zeeland Gezond

Schenge 4

4335 XS Middelburg