Liselotte Boon

Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Counceling

Bloedanalyse en aanvullende onderzoeken

Heb je klachten of voel je je minder vitaal?

Met één vingerprik krijg je inzicht in de verstoringen in je lichaam.

SKB: ROTS-test en SKL-test

Deze test is een preventieve test die al vanaf een heel vroeg stadium aangeeft of er functionele (stadium I), kleine (stadium II) of grote verstoringen (stadium III) van de lichaamsfuncties zijn. Deze test wordt aangeraden bij onduidelijke, vage klachten. Hiermee kan je inzicht krijgen in de vitaliteit van je lichaam. De mate van de gemeten verstoring bepaalt de intensiteit van de in te zetten therapie. Een doelgerichte corrigerende therapie helpt je om je lichaamsfuncties en onderliggende processen weer in balans te brengen.

Wat gebeurt er tijdens het consult?

We bespreken de hulpvraag waarna ik via een vingerprik bloed een paar druppeltjes bloed afneem. Deze stuur ik naar het lab RP Vitamino*, waar je bloed onderzocht wordt . Twee weken later krijg de uitslag en bespreken we de adviezen in een tweede consult.

Schildklier-, Vit D-, Ontlastings- en of Parasietenonderzoek

Indien gewenst kan er door het laboratorium van RP vitamino aanvullend onderzoek worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld de bloedwaardes van je schildklier, vitamine D en ontlastings- en of parasietenonderzoek. Je krijgt een testkit mee naar huis met uitleg. De uitslagen van het onderzoek komen bij mij binnen en in het consult bespreken we de uitslag en de adviezen.

Cholesterol- en Glucosemeting

Deze metingen worden ter plekke bij mij in de praktijk uitgevoerd middels een vingerprik, teststrips en een testmeter.

Wat kost een bloedanalyse of aanvullend onderzoek?

 

Alle labonderzoeken zijn voor eigen rekening. Ze worden niet door de ziektekostenverzekeraar vergoed en zijn niet bij de consultkosten inbegrepen. De factuur van het lab ontvang je rechtstreeks thuis en betaal je aan RP vitamino. Bekijk de tarieven voor de onderzoeken.Maak een afspraak met Liselotte

In mijn praktijk begeleid ik jou op lichamelijk, psychisch en energetisch gebied.

Hulp durven vragen maakt jou tot een krachtig mens!

Samen kijken we wat jij nodig hebt.


06-23796798

Zeeland Gezond

Schenge 4

4335 XS Middelburg