Liselotte Boon

Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Counceling

Braverman, Neurotransmitter Profielbepaling

Heb je last van stress, gevoelens van depressie, angsten, voel je je onrustig, heb je het idee dat je daadkracht is verminderd of gaan je cognitieve functies achteruit? Dan kan de Bravermantest inzicht geven in verstoringen met de neurotransmitters. Je wilt mogelijk weten hoe je herstel van mentaal emotionele klachten ondersteund kan worden met de juiste voeding en supplementen om de neurotransmitters weer in de oorspronkelijke balans te brengen.


De profielbepaling is een lange vragenlijst met ja/nee vragen, met als doel om een inzicht te krijgen in de kracht en verzwakking van het neuro-biochemische systeem en de daarbij behorende klachten. Neurotransmitters zijn overdrachtsstoffen die zorgen voor de communicatie in de biochemie van het lichaam. Bij ieder neurotransmitterprofiel, hoort een reeks aan kenmerken. De antwoorden op de vragen geven patronen weer van gedrag, gevoelens en gedachten, die direct verbonden zijn met de neurotransmitters in het brein. De “natuur” van een persoon is de combinatie van persoonlijkheid, geheugen, aandacht en fysieke gezondheid. Door het herstellen van één of meerdere verzwakte neurotransmitters en het aanvullen van tekorten, kan in de basis het genezingsproces worden versterkt.


De bepaling volgens Braverman is gebaseerd op ervaringen en ontwikkelingen over de laatste 50 jaar. Het combineert kennis uit observatie en experimenten die wereldwijd gepubliceerd zijn, onderzocht zijn door andere vooraanstaande neurowetenschappers, en bevestigd in klinische settings. Geen enkele bepaling kan uiteraard de neurobiochemie volledig weergeven.


Maak een afspraak met Liselotte

In mijn praktijk begeleid ik jou op lichamelijk, psychisch en energetisch gebied.

Hulp durven vragen maakt jou tot een krachtig mens!

Samen kijken we wat jij nodig hebt.


06-23796798

Zeeland Gezond

Schenge 4

4335 XS Middelburg