Liselotte Boon

Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Counceling

Energetisch werk

Ieder mens, dier en plant; kortom alles dat leeft heeft een energieveld om zich heen. Zo’n energieveld noemen we levenskracht of aura. Levenskracht kan gezien worden als een circulerend energieveld dat het lichaam omringt en naar binnen vloeit. Het is de bezielende levensstroom die op natuurlijke wijze door de intelligentie van het lichaam wordt geleid.

Onderhoud van je lichaam

Ziekte wordt gezien als het gevolg van een onevenwichtige verdeling van dit energieveld. Door spanning kan deze energiestroom verzwakt of geblokkeerd raken. Via energetisch werk kunnen blokkades opgeheven worden en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Energetisch werk kan bij iedere klacht toegepast worden. Maar je kunt het ook gebruiken om in balans te blijven. Zie het als een soort onderhoud van je lijf.

Ik bied 2 soorten energetische behandelingen aan:

  • Behandeling Polariteit

​Polariteit werkt op het polariseren van de levenskracht van het lichaam. Het brengt je lichaam weer in balans. Door gebruik te maken van de levenskrachtige stroom die van nature door ieders handen vloeit, breng ik je energie in evenwicht. Polariteit stimuleert de levenskracht om via natuurlijke weg blokkades op te heffen. Op alle niveaus ontstaat een diepe genezende ontspanning in het lichaam. Zolang deze energie ongehinderd stroomt, ervaar je vrede, vreugde, liefde en gezondheid.


Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

​Tijdens deze behandeling lig je op een behandeltafel afwisselend op je rug en je buik. Je houdt je kleding aan behalve je sokken.


  • Behandeling Magnetiseren

Tijdens het magnetiseren geef ik via mijn handen de energie uit de kosmos door aan jou. Ik ben dan min of meer een doorgeefluik van de energie. Door deze behandeling activeert je lichaam het zelfgenezend vermogen. Bestaande blokkades worden opgeheven waardoor je energie weer kan doorstromen.


Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Tijdens deze behandeling zit je op een kruk of lig je op de behandeltafel. Je kleding houd je aan.


Maak een afspraak met Liselotte

In mijn praktijk begeleid ik jou op lichamelijk, psychisch en energetisch gebied.

Hulp durven vragen maakt jou tot een krachtig mens!

Samen kijken we wat jij nodig hebt.


06-23796798

Zeeland Gezond

Schenge 4

4335 XS Middelburg