top of page

Iriscopie

Iriscopie of oogdiagnose, is een diagnostisch hulpmiddel om meer inzicht te krijgen in de achtergrond van je klachten. Iriscopie brengt jouw psychische en lichamelijke gesteldheid in kaart. Mogelijke zwaktes van je organen worden zo ontdekt.

Zo werkt iriscopie

Ieder orgaan in je lichaam heeft een relatie met een teken in je iris. Lichamelijke en psychische klachten geven op den duur veranderingen in het oog. Tijdens het onderzoek bestudeer ik je iris dan ook nauwkeurig om deze signalen te ontdekken. 

Wat doet iriscopie niet?

Oogdiagnose kan nooit een reguliere diagnose stellen of deze vervangen. Het zegt ook niets over aandoeningen van het oog zelf, hiervoor moet je naar de oogarts.

Wat gebeurt er tijdens een consult?

Met een oogloep met ingebouwde verlichting kijk ik in je ogen om alle tekens goed te kunnen zien. Je kan rustig in je stoel blijven zitten. Ondertussen maak ik aantekeningen. Samen bespreken we de bevindingen krijg je adviezen voor inname van natuurlijke middelen en je leefstijl.

Zo maak je een afspraak

Je kan een aparte afspraak maken voor iriscopie. Maar je kan ook een intake natuurgeneeskundig consult plannen. Dan gebruik ik iriscopie in een breder onderzoek.

Maak een afspraak met Liselotte

In mijn praktijk begeleid ik jou op lichamelijk, psychisch en energetisch gebied.

Hulp durven vragen maakt jou tot een krachtig mens!

Samen kijken we wat jij nodig hebt.

Iriscopie Liselotte Boon
bottom of page